Крие ли уловка предлаганата безплатна доставка на храна във Варна?

Съвременният човек е свикнал винаги за всичко да заплаща и много често, когато на пазара се разчуе, че има нещо безплатно – той веднага започва да се съмнява, че то е придружено от някаква уловка.

Именно с това крие ли уловка безплатната доставка на храна Варна от tessto – ще се занимаем в следващите няколко изречения.

Както може би сте досещате, ако сте жители на Варна и сте запознати с различните хранителни вериги в града – знаете, че Тessto предлагат на своите клиенти прясно изпечени пици, току-що приготвени сандвичи и сочни свежи палачинки в търговските си обекти. От скоро може да се възползвате от опцията и безплатна доставка на всичко, което поръчате – независимо дали искате то да ви бъде доставено до офиса, или до дома. Именно денонощната възможност за поръчка и доставка, придружена от безплатното доставяне на храна – превърна tessto.com в едно от най-популярните места във Варна, откъдето стотици Варненци всеки ден и нощ поръчват вкусна и свежа храна.

Е, реално погледнато – картината може да изглежда една идея нереална. Предвид ниските цени на предлаганите храни и безплатната доставка, с която се слави магазина – пазаруването от тази хранителна верига не само е изгодно, но дори бихме могли да го наречем – евтино. Уловка обаче няма. Единственото, което tessto.com се стремят да постигнат е да покажат на клиентите и конкурентите си, че те наистина са номер едно в това, което правят. Така че, ако изпитвате някакви съмнения – постете сайта им още сега и изберете това от менюто, което най-много ви харесва. Така ще се възползвате не само от улеснения начин на поръчка, но също и от безплатната доставка на храна за Варна, която предлагат и ще видите, че единственото, което може да ви изненада, ще бъде уникалният вкус на поръчаната храна. Посетете ги още сега и се убедете сами. Тесто ви очакват.