giftbox – нестандартни идеи и подаръци за Коледа

Искате по-нестандартна Коледа? Няма нищо по- лесно от това. Трябва само да намерите точната мярка на това да не изгубите коледния дух и същевременно Коледата да не еднообразна и стереотипна всяка година. Няколко съвета как да „облечете“ нестандартни идеи в класическа опаковка:

Като начало купете си нещо ново за празника- направете си подарък за себе си и за дома си преди самите празници. Събирайте обелки от цитрусови плодове (лимони, портокали, грейпфрут) и с помощта на формичка за сладки оформете и с конец прикрепете към коледната елха. Също за част от украсата можете да използвате пръчки канела и шушулки ванилия. Така наред с традиционната коледна украса ще се постигнете невероятния коледен аромат на дома за дълго, дори и ако дръвчето ви е изкуствено.

Изпробвайте нова и нестандартна рецепта като джинджифилов хляб или тамариндова лимонада. Тамариндът се открива малко по-трудно, но за него трябва да знаете, че е тропическо растение от рода на бобовите и е притежава редица полезни свойства за тонизиране и дори лечение. Лимонадата се приготвя изключително лесно:пускате тамаринда в съд с вряща вода и варите за около 20 мин., след което пречеждате и сервите напитката охладена и с лимон. Участвайте в конкурс за коледна украса. Още по-добре- организирайте си такъв : на работното място, между приятели, между съседи, между роднини.Колкото повече толкова по-забавно. Измислете си забавни игри за Коледната вечер като „познай коя е тази песен“ ; „отгатни филма“ и други. Разпределете задълженията по подготовката за празника между всички членове от семейството – така всички ще се чувстват като част от едно семейство и няма да има преуморени и сърдити.

Що се отнася до коледното пазаруване – той е много важен компонент от подготовката, който може да бъде и много изнервящ. Препоръчително е да се спрете на по-големи магазини, където можете да откриете повече неща на едно място.

Онлайн магазинът за подаръци за мъжа предлага огромно разнообразие както от коледни артикули и украса, така и от предложения за подаръци (подходящи и за дами, и за господа) от водещи имена в творенето на естетика в Европа. Цените са повече от достъпни, а отношението коректно и приятелско.