Какво е нужно, за да се извърши видеодиагностика на канали?

Какво е нужно, за да се извърши видеодиагностика на канали?

Проблемите с канализацията, понякога могат да бъдат много досадни, а друг път да бъдат толкова сериозни, че да се появи авария.

При всички случаи, когато не можем да се справим сами с отпушването на канала или има теч и ситуацията е спешна, е добре да знаем към кого да се обърнем за съдействие. Професионалната фирма за отпушване на канали, предлагаща модерно оборудване и максимално ефективна работа, може да ви съдейства и да изпрати екип на посочен адрес. На страниците на https://kanalihit.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8 можете да видите услугите, предлагани от фирмата, работеща във всеки ден от седмицата, както и да се запознаете с различните методи на работа.

Какво е нужно, за да се извърши видеодиагностика на канали?

Професионалното оборудване, с което работи фирмата, позволява и възможност за машинно отпушване на каналите, което е и по-добър вариант в дългосрочен план, поради добрия ефект, който се постига с помощта на този вид техника. Диагностицирането на проблема не отнема много време, тъй като фирмата разполага с видеодигностика на канали и може лесно да определи за какво точно става въпрос. Какво е нужно за да се извърши видеодиагностика на канали? Според диаметъра на канала и дълбочината, на която се налага да бъде изследван, могат да се използват различни видове техника.

Фирмата разполага с бутаща камера, която е със 100 метра обхват и е подходяща за използване при тръби с диаметър между 50 и 300 фи. Освен това, съществува и мини камера или ендоскоп, която е по-фина и лека, като към нея има и записващо устройство. Освен с тази професионална техника за видеодиагностика на канали, Пайп Строй Груп разполага и с роботизирана камера за диагностика на тръбопроводи, като възможностите за наблюдение на канали се простират между 100 и 2000 мм. за диаметър, а кабелът на камерата е повече от 200 метра. Освен това, може да се използва и камера аз брояч на метрите, която увеличава десетократно картината, с която може и да се направи лазерно установяване на промените в диаметъра на тръбата и нейната големина, както и да се измери големината на чуждите тела, попаднали в тръбата. Подробности за всички тези и други възможности за диагностика на каналите с помощта на модерна видеотехника, вижте на KanaliHit.com и при възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с професионалните екипи.