Защо да изберем да подарим дървен калъф iphone 6?

В случай, че на дневен ред стои пред вас нуждата да намерите нещо подходящо, като подарък за изискан случай, или за юбилей, а също и за рожден ден на любим човек, който бихте искали да зарадвате, то има някои много интересни предложения за вас.

Те, разбира се се отнасят за притежателите на iphone. Защо да изберем да подарим дървен калъф за iphone 6 от gabri-design.com? Защото, както можете да видите в gabri-design.com, това са не само красиви, като външен вид, но и стабилни калъфи, даващи добра защита на самия телефон. Изработени с помощта на модерна технология, предлаганите калъфи прилягат идеално към съответния модел телефон. Съчетавайки в себе си фина близост с природата и устойчивост, могат да зарадват не един ценител.
Защо да изберем да подарим дървен калъф iphone 6
Да се направи подарък с дървен калъф за iphone 6, не е трудно, точно, поради факта, че е достатъчно да сте сигурни в модела на апарата, а за останалото, като достъп до всички входове и изходи, както и всички бутони на телефона, е налице. От вас се иска да направите избор за това от какъв вид дърво да бъде направен калъфа. Имате избор между бук или дъб, както и ясен и всичко това в няколко различни цвята. От вас остава да направите избор, според стила на човека, когото смятате да изненадате. Предлаганите калъфи са подходящи за всички възрасти, независимо от пола.

Всеки дървен калъф в каталога е снабден с мека велурена облицовка от вътрешната страна, което дава плътност и изисканост. Отвън те са покрити с еко лак, за да се даде още една защита и на цветовете и на материала, срещу надраскване и напукване. Можете да изберете и някое от арт предложенията, ако вашият близък е с iphone 7, които са единични бройки. Те са прекрасни произведения на художник, ръчно рисувани и пресъздаващи части от природните съвършенства. Вижте кои са текущите предложения в онлайн магазина и изберете сами.