Калкулатор за цена на застраховка Каско „Избор“

Калкулатор за цена на застраховка Каско „Избор“

Цената е основният фактор, по който потребителите избират дадена услуга. Същото важи и при услугата автомобилно застраховане. Както вероятно знаете – тя не е със задължителен характер, но е строго препоръчителна за всички моторни превозни средства.

В следващите редове ще се спрем именно на темата за застраховка Каско „Избор“ от SDI, както и нейните предимства за клиента, за да може да ви бъде по-лесно и да сте по-запознати когато правите избор на автомобилен застраховател.

Застраховка Каско „Избор“ съчетава в себе си всичко необходимо, за да може един собственик на автомобил да бъде спокоен по време на пътуване. Чрез нея, водачът знае, че при застрахователно събитие, той има на кого да разчита и ще получи бърза и навременна помощ.

И за да ви бъде максимално полезна настоящата статия – ще ви споделя за предимствата на Каско „Избор“ от SDI.

Калкулатор за цена на застраховка Каско „Избор“

Като за начало ще започна с това, че вие сами определяте за каква стойност да застраховате автомобила си, без значение от пазарната му цена. От там нататък, цената на застраховката ви зависи именно от тази стойност, така че влизайки в сайта на SDI, можете да използвате калкулатора, който директно изчислява колко ще ви струва застраховката. Благодарение на него можете да сравните цените при обезщетение с Експертна оценка и обезщетение с право на Доверен сервиз. При определяне на каква стойност да застраховате автомобила си, имате три възможности:

– да изберете стойност от 2 000 лв до 6 000 лв за застраховка в Булстрад;
– да изберете стойност от 6 500 лв до 12 000 лв за застраховка в Дженерали;
– да изберете стойност от 12 500 лв до 30 000 лв за застраховка в Бул Инс.

След това използвайки специалния калкулатор за цена на застраховка Каско „Избор“, вие ще можете да разберете крайната цена за вас.

Като клиенти на SDI получавате подарък покритие кражба на вещи и документи от багажника (за автомобили от 2 000 до 6 000 лева) и кражба на документи от купето и багажника (за автомобили над 6 500 до 30 000 лева). Също така, ако сключите застраховка Каско „Избор“, можете да се възползвате и от новата безплатна услуга при щета – автосервиз с гаранция от SDI за качествен и бърз ремонт.

И ако си мислите, че това е всичко – се лъжете. При сключване на застраховка Каско „Избор“, получавате възможност за допълнително покритие Асистанс на пътя, което е особено подходящо за водачи без технически познания за автомобила. С него получавате обездвижване на автомобила при застрахователно събитие.

С две думи – използвайки услугите на SDI, вие сте защитени при всяка една ситуация на пътя. Така че обмислете добре вариантите и се възползвайте от този, който смятате за най-правилен за вас. Ако имате допълнителни въпроси към екипа на фирмата, можете да ги зададете посредством онлайн чата в сайта им sdi.bg или чрез обаждане на телефонен номер: 0 800 11 300. Те ще ви очакват.