Качествени мъжки кожени ръкавици онлайн


Ръцете на мъжа, същото както на жената трябва да бъдат защитени през зимните месеци от вятъра и ниските температури. И докато преди мъжете нямаха много голям избор, то сега има десетки видове ръкавици и толкова много фирми, търговци и модели, че може дори да се изпитат затруднения. Разбира се, най-търсените и предпочитани са ръкавиците от кожа и то от естествена кожа.

Има няколко вида кожени ръкавици, които може да срещнете на пазара. Да разгледаме някои от тях:

Мъжки кожени ръкавици от телешка кожа

Телешката кожа е много популярна и търсена, поради факта, че цената ѝ е доста на прилични цени, кожата е дебела и се съчетава със всичко. Ако търсите бюджетен вариант на кожени ръкавици от естествена кожа и страхотна изолация от вятър и студ, то непременно ръкавиците от тележка кожа са идеалният вариант. Дебели са и изолират на високо ниво.

Мъжки кожени ръкавици тип кожена пекарна

Тази кожа е от малки глигани, живеещи в Южна Африка. Тази кожа е много ценна и сравнително рядка, но има доста положителни качества. Тя е невероятна издръжлива, еластична и мека на допир. Дори ако шевовете се разкъсат, можете без проблем да ги зашиете.

Мъжки кожени ръкавици от свинска кожа

Този тип кожа и ръкавици много наподобява кожените пекари, но няма същата еластичност и мекота. Този тип ръкавици са евтин вариант.

Мъжки кожени ръкавици от овча кожа

Тези ръкавици са много еластични, меки на допир и перфектно резистивно износване. Не разполагат с вълнена облицовка, което ги прави много устойчив на замръзване.

Мъжки кожени ръкавици от агнешка кожа

Тези ръкавици са тънки, но много еластични. Те перфектно предпазват от студа. От агнешка кожа се правят само най-висококачествените аксесоари и ръкавици.

Един качествен чифт ръкавици прави доста повече, от това просто да предпазва ръцете от студа. Те също така допълват цялата визия и облеклото на човек. За мъжете е хубаво да имат поне два чифта ръкавици. Един чифт в черен цвят и един чифт в кафяво. Черните кожени ръкавици са подходящи за ежедневни чорапи, а кафявите за по-специални събития и поводи. Изберете черният цвят, когато носите дънки и къси палто или яке. Ако сте на някакво събитие и сте със строг костюм с черни обувки, тогава кафявото е вашият цвят.
Има някои основни правила при поддръжката на кожени ръкавици https://deria.bg/:

Когато носите ръкавици никога не ги придърпвайте зад маншета на палтото, но внимателно натиснете нагоре между пръстите си.

Когато ги сваляте, внимателно дръпнете ръкавицата на всеки един пръст поотделно, докато не бъде напълно отстранен.
Винаги съхранявайте ръкавиците си в хоризонтално положение. Те са направени от меки материали и ако ги оставете в джобовете си за цяло лято, не се изненадвайте ако зимата откриете много бръчки върху тях.

Ако ръкавиците ви се намокрят, сложете ги върху кърпа и ги оставете да изсушат естествено. В никакъв случай не използвайте сешоар и не ги поставяйте върху радиатора, за да не увредите кожата. Също така, не забравяйте да избягвате пряка слънчева светлина. Ако нямате възможност да изсушите ръкавиците по правилен начин и се появиха петна върху тях, след това пръснете им малко вода и оставете да изсъхнат отново.

,