Каякинг по Струма за ценители на силните усещания

Да преоткриваш света, качил се на каяк, вероятно е едно от най-вълнуващите преживявания, които може да си подарите това лято.

Усещането да се изравниш с водата и да управляваш плавателен съд през непокорните води на река Струма си заслужава да се сподели и с любими хора. От SkyVision.bg ви дават тази възможност чрез закупуването на ваучер от тях – онлайн, за каякинг SkyVision. Можете да изберете дали сами да се качите в каяка, или да вземете със себе си близки хора, с които да прекарате няколко часа в забава и адреналин.

Нека все пак се насочим към това какво включва ваучера и как да се възползвате от него – което ще е основна тема и на днешната ни публикация.

Каякинга по Струма можете да изберете да осъществите в спокойни води или в бързи такива. Но, което и от двете да предпочетете, до вас ще има опитен инструктор, който ще се погрижи за вашата безопасност и незабравимо изживяване. Разликата, между това кое от двете плавания ще изберете, е в цената и в това какво се включва в нея.

За каякинг SkyVision в бързи води участниците получават подходяща екипировка (каска, неопрен, спасителна жилетка, боти, двуместен каяк, гребло и всичко необходимо); транспорт до трасето и връщане до сборния пункт; Квалифициран инструктор + инструктаж; двучасово плаване; застраховка за спускането.

Каякинг по Струма за ценители на силните усещания

За каякинга от SkyVision в спокойни води получавате: Екипировка, която включва шприцка, двуместен каяк, гребло, спасителна жилетка със свирка. Още – квалифициран инструктор, който да плава рамо до рамо с вас, предварителен инструктаж и от 3 до 5 часа каякинг.

Посещавайки SkyVision.bg можете да проверите и за останалите подробности около закупуването на ваучера каякинг SkyVision за вас или за подарък. Освен това ще можете да се запознаете и с местностите, където се провежда спокойното плаване с каяк, а повярвайте – изживяването си заслужава. Вземете своя ваучер за плаване с каяк още сега, на изгодни цени.