Спиралата за очи е нежният завършек на вашия грим

Дори да отидем на професионален грим и той да бъде направен перфектно, ако миглите ни не са добре подчертани, той изглежда някак незавършен.

Тенденцията в момента при грима е поставянето на изкуствени мигли, което е доста нашумяло в момента. Има дори хора, които поставят изкуствените косъмчета за постоянно. Но за тези от вас, за които това е прекалено неестествено и не са привърженици, остава традиционната спирала за очи.

Ако имате естествено дълги и красиви мигли, то правилната спирала за очи е достатъчна, за да изглеждат добре. Няма нужда от това да поставяте нещо изкуствено върху лицето си, спирала за очи и то правилната е нежния завършек на вашия грим.

спирала за очи

Например, немската декоративна козметика ArtDeco, която е доказана марка козметични продукти с над 30 години история, има своя тайна за успеха. Това е комбинация от постоянно внимание към индивидуалните желания и потребности на клиента, безкомпромисното качество, създаването на тенденции и иновации. Разбира се всичко това на разумна и достъпна цена.

Техните спирали за очи са революционното откритие на пазара, което подлуди всички дами и донесе на марката голям брой нови клиенти. Спиралата за очи на ArtDeco е нещото, което веднага спечели дамите по няколко причини. Те са със специално разработени високотехнологични четки с различни форми. Това позволява перфектното разделяне и обем на миглите за истински ангелски поглед. Четките със заострен връх оформят безупречно най-фините мигли, докато по-широката страна създава обем и издължава външния ъгъл на окото, като гарантира оптично „отваряне на очите”.

Именно поради тази причина, жените избират да се доверят на спирала за очи ArtDeco. В същото време натуралните съставки подхранват миглите и спиралата за очи се грижи както за перфектната визия, така и за здравето. Всички продукти на немската козметика са подходящи за хора с чувствителни очи и за носещите контактни лещи.

За повече информация, натиснете тук. Доверете се на високото качество и изберете спирала за очи на немската марка ArtDeco и ще останете наистина доволни. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66, по имейл на shop@nardis.bg, както и разбира се в уебсайта Nardis.bg