Няколко думи за най-опитните часовникари в света


Къде работят най-опитните часовникари в света? Тяхното седалище се намира в Испания. Говорим за фирмата на Patek Philippe. Това е фирмата която работи с едни от най-опитните майстори на часовници в света. Те имат невероятните способности да поправят всеки един часовник в света. Patek Philippe се отнася към клиентите си като към царе. Служителите на фирмата от своя страна доказват на клиента, че покупката на часовника си е струвала.

Животът на тези часовници е 70 години (613000 часа). Затова най-добрите часовници в света трябва да се обслужват веднъж на пет години. Поддръжката струва около 880 евро. Но щом сте си позволили този часовник, поддръжката му едва ли ще Ви изпразни джоба. Поправката и обслужването на един часовник, отнема на майсторите около шест и осем седмици. Все пак часовникът е необикновен и трябва да имате търпението да изчакате то да бъде поправено ил и освежено. За това време часовникарите адаптират механизма на часовника прецизно и го инспектират, като го връщат в безупречен вид.
часовници
Най-опитните часовникари в света работят за Patek Philippe. Тя разполага с над 200 квалифицирани часовникари, които поправят часовници и дори изработват часовници по поръчка. Две от най-големите имена в изработката на часовници са служители на тази фирма. Часовникарите им биват предварително обучени в седалището на Patek Philippe в Женева. Те са обучени по най-високите стандарти в света и имат необходимите умения да ремонтират всеки един часовник. Фирмата разполага с 60 центъра,по целия свят. Това е гнездо от професионалисти, които са в състояние да направят уникален часовник за всеки клиент.