Полезно за бременността конопено масло от уебсайта КаннаЛайф


Струва си да се споменат ползите от този продукт за бъдещите майки – когато го приемате, бъдещото бебе ще се развива по-добре. Подобрява качеството и количеството на кърмата.

От дълго време конопеното масло се използва като средство за лечение на артрит, остеохондроза, остеопороза, подагра и ревматизъм. Доста често се използва както за намаляване на болката, така и за лечение на възпаление.

Благодарение на обгръщащите свойства и танините на маслото е добра помощ за подобряване на работата на стомаха. Благодарение на съдържанието на разтворими и неразтворими фибри може да нормализира дейността на храносмилателната система, да помогне при запек, хемороиди.
Намалява вероятността от ракови тумори. Съдържанието на мастни киселини и линолова киселина в добро съотношение, това ви позволява да присъедините описания продукт към малкото съединения, които се борят с рака.

Професорите в Италия твърдят, че с комплекс от мастни киселини, редовно приеман в организма и съпътстваща химиотерапия, има облекчаване на симптомите на рак на гърдата или дебелото черво.

Веществото, което придава на маслото зеленикав цвят, е хлорофил, той също помага в борбата с онкологията.

Калифорнийски професори твърдят, че омега-3 киселините в диетата значително намаляват риска от рак на гърдата.
Конопеното маслото спомага за по-бързото зарастване на рани, балансира производството на подкожни мазнини и има защитна функция при неблагоприятното въздействие на UV лъчите.

Дава енергия, тонизира тялото, насърчава отстраняването на метаболитни продукти, токсини, малко диуретик и релаксира.
При мъжката половина на човечеството засилва потентността.

Приложение в козметиката

Ако се използва системно, той ще действа като овлажнител и ще предпази кожата от изсушаване. Можете също така да добавите няколко капки към маската или директно в банята, кожата ще стане много по-еластична и защитена от влиянието на околната среда. Ще повлияе перфектно и при стрии. Поръчайте своето масло от cannalife.com.

Хранителните вещества в състава му повишават кръвоснабдяването на корените на косата, а оттам и растежа им. За да направите това, трябва да втриете малко от описания агент в кожата и да затоплите главата си, за да създадете парна баня. След половин час трябва да измиете косата си по обичайния начин. Препоръчително е тази процедура да се извършва систематично, като се повтаря 2-3 пъти седмично. Има кумулативен ефект.