Как да прилагате рициново масло за коса?


Тайните на природата стават все по-достъпни с годините за човека, но готов ли е той да ги използва?

Ако съдим по зачестилата употреба на рициново масло за коса, то без съмнение вече все по-голям брой и жени, и мъже избират да се доверят на природните екстракти.

Как да използвате рициново масло за подхранване на косата си и има ли някакви противопоказания употребата му, предстои да научите в настоящата публикация.

По отношение пероралното приложение на маслото – да, има определени дози, които не бива да се надвишават. Това се дължи на първоизточника на извлека, който е отровното етиопско растение Рицин. За разлика от него обаче, рициновото масло не е отровно. Все пак, бъдете внимателни и избягвайте предозирането с него, тъй като може да си причините гадене или повръщане. Що се отнася до външната употреба на природния продукт – няма ограничения. Практиката обаче показва, че поради гъстотата на маслото и неговата лепкавост само няколко капки от него са достатъчни, за да забъркате подхранваща маска за коса.

Откъде да закупите рициново масло за коса?

Предлага се навсякъде, но ако искате да сте сигурни, че купувате 100% натурален продукт най-добре е да се доверите на био магазин Х. Рициновото масло за коса в него е био, рафинирано и сертифицирано, така че да получите максимално качество и полза от употребата му. Не съдържа разтворители и химикали, затова може да бъдете сигурни, че с нанасянето му върху косата си, използвате качествен природен продукт, а не поредният изкуствено добит такъв.

Използвайки само органични продукти може лесно да възвърнете жизнеността на косъма и неговата мекота. Хидратиращите свойства на рициновото масло за коса ще ви осигурят не само по-добро здраве на скалпа, а и повече самочувствие, защото красотата е дар от природата. Сега можете да го откриете по-изгодно от всякога в био онлайн магазина.