В кой кабинет по ревматология се предлага ставна ехография?

Болезнени стави и отоци или скованост и намаляване на обема на движенията … Ако се разпознавате в част от тези симптоми, то ви е нужен преглед при специалист, който да установи причините за всичко това.

Колкото повече са ревматичните видове заболявания, толкова по-трудно е точното определяне на някои от тях. Според типа, в който попадат, може да се изискат повече изследвания и прегледи, за да може да се диагностицира с точност конкретния случай. Може да се направи ставна ехография, която изисква сертифициран специалист, обучен да извършва такава.

В кой кабинет по ревматология в София при Revmatolog.bg се предлага ставна ехография? При д-р Георгиев от ДКЦ-2 в София, се предлага и такъв вид преглед, наред с редица други специализирани услуги. Докторът може да ви приложи и околоставно инжектиране на медикамент, както и да приготви богата на тромбоцити плазма или ORP, както и да ви направи ставна пункция и др. За да се определи заболяването понякога са необходими повече от едно посещения в кабинета на специалиста, както и изследвания, за да може да се създаде максимално точна картина и съответното лечение.

В кой кабинет по ревматология се предлага ставна ехография?

Специалистът ревматолог завършва своята дисертация през 2018 г. в клиниката по ревматология към УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ – в гр. София, където е специализант по това време и понастоящем не спира да практикува, както и да се развива в областта. Д-р Георгиев рецензира медицински статии в едни от най-престижните списания, като JEXO, Medical Principles and Practice и др., като е публикувал редица статии в медицински журнали. Освен това ревматологът им и сертификат от Европейската лига (EULAR) против ревматизъм с ниво Intermediate.

В кабинета му, който се намира на много удобно място в ДКЦ-2 в центъра на столицата, може да ви се направи пълен преглед на опорно-двигателния апарат, ставна ехография и всичко, което е необходимо за диагностицирането и облекчаването на вашето състояние. Независимо колко силни са болките ви или става дума за известни съмнения, не отлагайте прегледа при специалиста, за да бъдете информирани за какво става дума и кои са препоръчаните методи за лечение. За повече информация вижте страниците на Revmatolog.bg, където ще намерите и някои публикации за личния опит на специалиста.