Инсталация на ниски цени на термопомпи в цялата страна

Представете си следната ситуация. Прибирате се от дълга зимна вакация в планината и в момента, в който прекрачите прага на вратата си усещате огромен студ, който ви връхлита, защото нищо не е работило в продължение на цяла седмица. Представете си колко би било удобно, ако можете да контролирате отоплителната си система от разстояние и да не същвствува опасност да приберете в ледено студен дом.

Контролът във всеки един момент, винаги дава сигурност и спокойствие. Системите на Heliotherm Web Control са лесни за използване и регулация. Независимо дали сте у дома или на далечна ваканция, можете да проверявате и регулирате отоплителната си система през интернет или чрез експресния ни партньор. Тази уеб технология е подходяща за дистанционно включване, изключване и управление на режима на работа на термопомпените инсталации, за дистанционна диагностика на отоплението или охлаждането на вашата сграда, на производството на топла вода за битови нужди и др.

Такъв начин на контрол може да прилагате с всички видове термопомпи, които се предлагат на уеб сайта Multiclima.bg. За тези, които не знаят какво точно представляват термопомпите, бързаме да разясним, че това е вид машина, която извършва механична работа, за да прехвърля количество топлина от по-студен източник към друго, по-топло тяло. За разлика от водните помпи, които изчерпват вода от водоизточник, термопомпите изчерпват топлина от околната среда. Работният принцип на всички термопомпи се основава на физическото свойство, че точката на кипене на флуида се увеличава с натиск. Чрез понижаване на налягането, средата може да се изпари при ниски температури, докато повишаването на налягането ще доведе до висока точка на кипене.

Инсталация на ниски цени на термопомпи в цялата страна

Тези термопомпени системи, с чиято инсталация се занимава фирма Мултиклима ЕООД, черпят топлинна енергия от различни източници – почвата, подпочвените води или въздуха.

Тези, които прерабодват енергията от почвата на вашия терен в топлина за дома ви, се наричат геотермални. От тях в сайта ще видите три модела на производителя Heliotherm. И трите модела са много ефективни и надеждни, разликата между тях е капацитета, с който разполагат да отопляват или съответно охлаждат помещенията.

Аертоермалните термопомпи се наричат така, защото извличат енергия от въздуха. Те са изключително надеждни и икономични. При една аеротермална инсталация във вашия дом или офис ще намалите разходите си с до 80% процента.

Хидротермалните черпят топлинна енергия от подпочвените води на земята. Те са високоефективни, тъй като температурата на водата под земята варира между 13 – 17 градуса през цялата година. Това означава, че дори и в най-студените зимни дни вие ще имате сигурна топлина във всяко помещение.

Посетете сайта Multiclima.bg само с един клик и разгледайте всички модели термопомпи на Heliotherm, имате възможност да се запознаете визуално с доста голяма част от реализираните проекти на Мултиклима ЕООД и да прочетете подробно описание за модела, по който работи всяка една термопомпа.

Ако имате някакви въпроси, винаги може да се обърнете към служител от екипа с обаждане на телефонен номер +359/ 2 943 39 63 или онлайн чрез формата им за контакти на техния уеб сайт. Струва си да помислите за тази невероятна оферта, защото само сега всички термопомпи се предлагат на много ниски цени!