Кога да изберем широкоформатно сканиране на чертежи?

Колкото и добре да сме организирани понякога, идва момент в който не всичко зависи от нас.

Така е, например, ако имаме да представяме проект с голям формат чертеж, за който сме работили усилено дни и нощи, но нямаме подходящата техника, за да го изведем и оформим графично. За целта на помощ идват специализираните копирни центрове, които са отговор на въпроса кога да изберем сканиране на чертежи и aronia2.com на чертежи. Не навсякъде разполагат с необходимата система за плотиране и копиране, поради което е добре да сме информирани къде да търсим, за да не губим излишно време. В aronia2.com ще намерите всичко необходимо за оформянето на нашия чертеж, за да можем да го представим по блестящ начин, независимо дали сме студенти или архитекти, инженери или проектанти.

Кога да изберем широкоформатно сканиране на чертежи?

Качествените системи, с които фирмата разполага дават възможност за избор на черно-бяло или цветно копиране и плотиране, които се извършват с последен модел дигитална машина ROWE ecoPrint i4, която е с максимална ширина на копието 914 мм и с резолюция 1200 x 600 dpi, което дава кристално чисти линии и перфектно възпроизвеждане на сивия цвят. При по-големите оригинали се копира, като се прави сканиране на чертежи или други материали на минимум 200 DPI с широкоформатен скенер ROWE SCAN, след което могат да се плотират на съответния плотер.

Най-често тези услуги се извършват на бяла хартия 80 гр./м2, но при желание на клиента, особено при широкоформатното копиране се използват и други медии като мелинекс и паус или плакатна хартия. Копирането и сканирането на чертежи, дава възможност, освен за размножаване на материала, но и за съхранение. В случай, че оригиналът се загуби във времето и разполагаме само с хартиен носител, това лесно може да се разреши, като изберем услугата сканиране на чертежи. Също така, ако имаме нужда от перфектна презентация, с която да представим готовия си проект, можем да изберем висококачественото плотиране на чертежи. Вижте повече в aronia2.com и дори сроковете да ви притискат, екипът ще се справи бързо и акуратно със задачата и място за притеснение няма. Уверете се сами.