3 причини да изберем почивки в Египет през 2020

Ако планирате да пътувате до по-далечна и екзотична дестинация, то сте отворили правилната статия. В следващите редове, ще получите повече информация относно почивки в Египет, както и съвети, които ще ви помогнат да предвидите повечето важни неща.

3 причини да изберем почивки в Египет през 2020:

1. Цените на почивки в Египет започват от 598лв., ако изберете да пътувате с фирма BalkanikaTravel.bg, което е наистина страхотна оферта.

2. Какво по-хубаво от това да се наслаждавате на топъл климат докато тук е зима?

3. Ще посетите едни от най-вълнуващите и древни забележителности – Египетските пирамиди, Долината на Царете, множество гробници и още редица артефакти.

почивки в Египет

Съвети за това как да се подготвите за почивка в Египет:

Относно облеклото, не се притеснявайте дали ще сте твърде разголени. Въпреки, че е мюсюлманска страна, не е задължително да сте облечени консервативно, така че предвидете леки дрехи, заради горещината и задължително слънчеви очила и шапка или кърпа за главата. Разбира се, ако посещавате джамии е задължително да сте с покрити рамене и колене, както и с шал на главата.

За такива и за още много подробности покрай почивки в Египет, с удоволствие ще ви запознаят от BalkanikaTravel.bg. Посетете техния сайт, където ще можете да видите разнообразието от оферти и предложения за почивки в Египет и не само. Ако имате желание, можете да посетите екипа на фирмата в техните офиси на територията на гр.София, като адресите им са на ул.Раковски 134 и на ул.Петър Парчевич 57 ап.1. А ако желаете да им се обадите, свържете се с тях и на посочените телефони за контакт: 0700 100 38, или мобилен: (+359) 888 570 600. Те ще ви очакват!