Поглед към света на автомобилите с последните автомобилни новини


Светът на автомобилите става все по- необятен след всеки нов модел, пуснат на пазара. За да бъдете в час с последните новости и любопитни новини от света и България, трябва да заложите на сериозен професионален информационен сайт за автомобили. Един от най-добрите сайтове на автотематика е магазинът за мото части – в него можете да намерите информация за всичко ново и интересно от света на возилата – мото части – задвижващи вериги, водни помпи и спирачни апарати.

Определено това, което ще привлече вниманието на автомобилните маниаци са професионалните ревюта на автомобили, които са лишени от празни приказки и съчетават професионален поглед с ценителско отношение към автомобилите. На страницата можете да се запознаете с техническите спецификации на едни от най-продаваните и утвърдени модели като Тойта и Рено или съвсем новите предложения в областта като спортните модели, използвани в едни от най-големите ралита по света като Формула 1 или Рали Д’акар.

Интересните и любопитни факти не са пропуснати като например „меракът“ на звездите като Арнолд Шварценегер да притежават едни от най-впечатляващите возила в момента. След като Kreisel връчиха ключовете от изцяло електрическата G-Class от компанията показаха видео, което представя етапите, през които са преминали конструкторите по време на работа по модела. Видеото можете да изгледате на страницата на сайта, което определено не е за изпускане.

Създателите на електрическия Мерцедес, че неговите офроуд качества са запазени изцяло, въпреки че задвижването на автомобила е оставено изцяло на електрически двигател. Возилото на Шварценегер може да се нарече с пълна сила Терминатор, защото позволява ускорение до 100 км/ч за 3 секунди на фона на 5,6 при нормалните модели и с едно зареждане изминава завидните 300 км, въпреки внушителните размери и тегло на джипа. Автомобилът пук се „фука“ с 465 к.с. и това е още едно доказателство, че електрифицираните автомобили вече напускат сферата на научната фантастика. Кой знае може след десетина години всички да можем да си позволим возила от подобен тип!