Как екскурзиите в чужбина могат да ни излязат по-евтино от тези в родината?

Знаете ли, че коледните и новогодишните почивки в чужбина са по-евтини от тези в родината?

След бърза справка в Интернет, можете да видите, че петдневна почивка в Малта със самолетен билет излиза по-евтино от такава във Велинград. Това едва ли учудва някого, така е от години, а разликата не е с лев или два, а доста често двойна.

Но въпреки това, нашите хотели са все така пълни и българите дават луди пари за тридневно луксозно преживяване в някой хотел в курортите. Ако знаете от къде да потърсите екскурзии в чужбина, можете лесно да заминете до страхотна дестинация, срещу наистина малко пари.

екскурзии в чужбина

Офертите за екскурзии в чужбина валят както за екзотични дестинации, така и за западните страни, а предложенията за Балканите се равняват на една вечер в ресторант в Пловдив. Доста често за същите пари, за които можете да пътувате до Солун например, с включена нощувка, храна и самолетни билети (в зависимост от офертата), тук в България, можете да хапнете в скъп ресторант, в някой от зимните ни курорти. Защо не? Някои хора го предпочитат.

Ако вие не сте от тях, то тази статия е точно за вас, защото ще разберете откъде да изберете екскурзии в чужбина за 2019-2020 година, които да ви струват наистина евтино и да предлагат много изгодна оферта. Сайтът се казва SamoSega.com и чрез него лесно можете да посетите желана от вас дестинация, срещу малко средства. Посетете онлайн платформата и изберете тази, която ви харесва. След това се изисква единствено да се регистрирате, за да получите закупения ваучер. Посетете офиса на фирмата на адрес: ул. Сините вълни №7 в гр.София, като можете да се свържете с тях на тел.: 0887 330 877 или да пишете имейл на info@samosega.com.

Изберете изгодните цени за екскурзии в чужбина, които да останат невероятен спомен за вас и вашето семейство!