Как да поръчаме парфюми внос от Дубай


Съвременните хора не могат без парфюм – той е неразделна част от образа и ежедневието. Най-актуални напоследък са поръчките на парфюми внос от Дубай. Много хора не пестят пари за закупуване на аромати, но как да изберем правилния? Тези съвети ще ви бъдат от помощ при избора на точния парфюм за вас. Заслужава обаче да се отбележи, че арабските парфюми внос от Дубай, за разлика от европейските, нямат точно определен стил.

Влизайки в химическата реакция на човешкото тяло, те всеки път ще звучат различно. Това се влияе от редица фактори:
тип кожа;
темперамент;
телесна температура;
време на годината.

Как да носим арабски парфюми

По арабски начин можете да смесите няколко ориенталски парфюма, за да направите своя характерна миризма.
Арабските парфюми могат да се нанасят върху точките на пулса.
Можете да пръскате арабски парфюми върху дрехите, кожата си и т.н.
Можете да изгорите bakhoor или oud muattar (късчета от агарово дърво, след като маслото е било извлечено. В тях обаче все още е останало малко количество аромат. След това те се накисват в етерични масла) и да нанесете ароматния дим върху дрехите си, косата си и други части на тялото.
Можете да изгорите бахур, за да ароматизирате дома си за още по-приятно изживяване.

От къде да поръчате

В Интернет има доста сайтове и онлайн магазини, които са изцяло за арабски аромати. Има и такива, които продават различни марки, между които можете да откриете и ориенталските. Трябва да сте внимателни, когато правите своята поръчка, тъй като има доста сайтове, които предлагат реплики и можете да платите цена като за оригинал.

Можем да препоръчаме сайт, който предлага само качествени продукти. Това е dubaioud.eu. Каталогът им е доста добър и можете да намерите не само парфюми, но и ароматизатори, масла и други ориенталски продукти.

,