Красиви ретро закачалки за мебели онлайн


Винтидж културата е навлязла с такива мощни темпове във всички аспекти на живота, че няма как да бъде избегната. Най-често се среща в модата, стайлинга, интериорния дизайн, мебелите. Много хора са запленени по нея, а други с умиление си спомянят за едни не дотам далечни времена, че я предпочитат и дори декорират така домовете си. Ако и вие сте фен за на този ретро стил и искате да постигнете такъв ефект в дома си, трябва да помислите за всеки детайл, дори и за най-дребните – лампи, настилки, вази, огледала, дори и закачалките за мебели.
Представяме ви няколко разновидности на ретро стила именно в посока за закачалките за мебели.

Ретро закачалки за мебели в античен стил

Един от най-красивите, и в същото време елегантни и изтънчени е античния стил. В света на закачалките за мебели може да откриете различни орнаменти, форми и размери, в зависимост от това какви са предпочитанията ви. Закачалки за мебели в античен ретро стил може да откриете онлайн на адрес https://dikam.com/mebelni-zakachalki или във физическия магазин на Дикам-Д ЕООД. Предлагат голямо разнообразие от закачалки за мебели за всякакъв вкус и то на достъпни цени.

Ретро закачалки за мебели в стил средновековие

Ето този стил закачалки за мебели може би е един най-предпочитаните, не само защото са красиви, но и защото са много аристократични. С такива закачалки определено ще имате чувството, че се намирате в някой средновековен замък или сте потомък на буржоазен род. В интернет е пълно с всевъзможни опции за закачалки, с които да внесете средновековен стил.

Изчистени ретро закачалки за мебели

Ако се чудите какви закачалки за мебели да подберете – дали средновековен или античен стил, по-добре заложете на класическите и изчистени форми. Подходящи за за всякаква мебелировка, а и честно казано с този си избор няма какво да сбъркате.