Луксозни химикали Parker – перфектен аксесоар за модерния градски човек

Има предмети, които само и единствено със своето съществуване и разбира се притежанието им от някого, говорят за високо ниво, класа и стил.

Именно такива продукти са и луксозните химикали Parker, които се отличават с това, че са не просто поредните химикалки или писалки, а нещо много повече – носещо в себе си и добавена стойност.

Луксозни химикали Parker

Ако заемате длъжност в обществото, която го изисква или сте на висок пост в работата, то със сигурност е подходящо да си подарите луксозни химикали Parker. Те са перфектния аксесоар за модерния градски човек, който е кариерно ориентиран.

И какво толкова се крие зад луксозните химикали Parker, че са такива любимци на всички?

Всичко е много просто и идва още от далечното създаване на компанията Parker, от нейния основател Джордж Паркър. Неговата цел била проста, но амбициозна, а именно – да създава по-добри инструменти. Така компанията е вдъхновена и създава първата патентована система „Lucky Curve”, която драстично намалила изтичането на мастило, голяма слабост на ранния вид писалка, та до последната колекция Duofold Esparto, Parker израства като символ на качество без компромис. Началото на компания Parker е поставено на 1888г., като създателят Паркър, който държи на своята философия „Направи нещо по-добро и хората ще го купуват“, остава верен на този принцип и през годините, докато през 1962г. става доставчик на пишещи инструменти за британското кралско семейство. Това е велико постижение и доказателство, че тези продукти са наистина изтънчени и на високо ниво.

Зад техния изтънчен и стилен дизайн се крият впечатляващ брой патенти, които ги превръщат в това, което са, а именно луксозни химикалки Parker.

Ако вече и вие се чувствате привлечени от тези невероятни продукти, се свържете още сега с Книжарница.net – мястото, от където да ги закупите. Можете да го направите посредством формата за контакт в сайта им, както и на тел.: 0884173486, и на имейл: knijarnica.net@abv.bg. Екипът на Книжарница.net ви очаква!