На каква цена се предлагат необходимите за организма ни омега 3?


На каква цена се предлагат омега 3 мастни киселини?

С навлизането на тенденцията за свръхконсумация и превръщането на масовите продукти, които ссе предлагат на пазара за хранене в съмнителни източници на полезни вещества, съвсем естествено започна и търсенето на истински храни. Така осъзнатият съвременен човек, който се грижи за здравето си започна да се интересува и да внимава много повече какво купува и какво употребява. Така в днешно време всеки носи лична отговорност за това с какво снабдява организма си, което изисква повече внимание и нужната информация. Може би ви е известно, че омега 3 мастни киселини, например не се синтезират от организма, но са изключително важни да присъстват в ежедневното меню по редица причини, като подобряване на сърдечната дейност.

На каква цена се предлагат необходимите за организма ни омега 3

Най високо съдържание на омега 3, намираме в рибеното масло, което се предлага и на най-ниските цени на пазара. Оказва се, че на ден не ни трябват големи количества от незаменимите Омега 3 киселини, за да имаме оптимален ефект от тях. Става дума за няколко грама ежедневно, което е лесно постижимо. Освен това рибеното масло е полезно и за сърдечно съдовата система, тъй като подобрява проходимостта на вените и артериите, с което намалява и кръвното налягане и рискът от инсулт и инфаркт на половина. Не случайно ескимосите и изобщо северните народи се оказват на последно място в статистиката на подобни заболявания. Те се хранят основно с дълбоководна риба, която съдържа най-доброто рибено масло, както е и в предлаганите капсули.

Каква е цената за рибено масло?

Опаковка с 270 капсули по 1гр. рибено масло (270 грама общо) струва 26.90 лева – това е най-ниската цена за рибено масло в България, при това е марково!

Предложението с ниска цена за рибено масло на капсули в случая се явява най-доброто и по отношение на цените и що се отнася до качеството, както можете да се информирате в сертификата за анализ, намиращ се в сайта. Можете да се запознаете подробно със съдържанието на предлагания продукт, както и с неговия производител.

Важно е да се знае, че употребата на рибено масло не бива да се съчетава с витамин С или други антиоксиданти, поради взаимното неутрализиране на влиянието. Друга интересна особеност по отношение на Омега 3, които се съдържат в най-голямо количество в рибеното масло е, че в този вид са особено подходящи за мъжете, които не могат да си ги набавят по друг начин.

За разлика от жените, които могат да употребяват ленено или сусамено семе, при мъжете това води до увеличаване на нивата на естрогена. За това за тях е особено ценно рибеното масло. Вижте в онлайн магазина за повече информация, относно приема на рибено масло, качество и цени и преценете сами.