Онлайн застраховането става все по-предпочитано


Ежедневното сърфиране в интернет ви предлага все повече и повече услуги, които можете да получите, без да се налага да посещавате офис. Трябва ви кредит – заявявате го онлайн, изтекла е гражданската отговорност на автомобила ви – само след минути вече тя ще бъде подновена.

Освен това, при онлайн застраховането имате възможност да сравните предложенията на различните застрахователни компании за кратко време, без да се налага да напускате дома си и да препускате от офис на офис. Това е една прекрасна възможност, която ще ви спести време и ще направите най-изгодния избор.

Zastra.bg е компанията, която има за цел да ви предложи именно това – онлайн застраховане на автомобила или дома ви, както и възможност да направите здравна застраховка или застраховките „Злополука“ и „Пътуване“, без да се налага да напускате жилището си. Това е мястото, където ще получите изключително високо качество на обслужването на достъпни цени.

Посетете сайта на Zastra.bg, където за ваше улеснение е добавен и калкулатор, който след въвеждане на данните, веднага изчислява сумата, която следва да заплатите при сключването на съответния тип застраховка. В случай, че изпитвате затруднения, на ваше разположение са онлайн консултантите, които ще ви съдействат при всяка стъпка на застрахователния процес.

В зависимост от това какво ще застраховате, Zastra.bg предлага на вашето внимание следните услуги:
• застраховка „Гражданска отговорност“, която е задължителна за всяко моторно превозно средство. Правите я вие, а неин ползвател е лицето, което е собственик на автомобила, пострадал при пътно-транспортно произшествие по ваша вина;
• застраховка „Автокаско“ – разходите за поддръжка на автомобила са големи, но има и такива, които застрахователят признава и поема в случай, че автомобила ви има този тип застраховка;
• застраховка на дома – ако искате да превърнете дома си в едно сигурно и спокойно място за живеене, то не се колебайте срещу скромна сума да си гарантирате това спокойствие. Обикновено инцидентите са непредвидими, а понякога пораженията след тях – огромни. В случай, че имате сключена застраховка на дома, то Zastra.bg ще поеме напълно или частично разходите за нанесените върху дома ви щети;
• здравна застраховка – вероятно голяма част от вас се колебаят за какво ли би им послужила тя, след като здравеопазването ни е до голяма степен платено. Здравната застраховка има за цел да покрие някои разходи, свързани с болничното лечение, които вероятно в такива моменти ви се струват ужасно големи;
• застраховка „Злополука“ – събитие, което настъпва неочаквано и едва ли някой е подготвен за него. В зависимост от неговата тежест, понякога разходите могат да бъдат много големи. Застраховка „Злополука“ има за цел да ви донесе облекчение точно в тези сложни и неприятни моменти.

За да сте сигурни в истинността на застрахователната си полица, то доверете се на брокер, който е лицензиран и няма да ви подведе. Zastra.bg е тук, за да отговори на вашите нужди и очаквания, като винаги можете да разчитате на честност и коректно отношение от страна на застрахователя.