Най-страхотните подаръци за рожден ден от Podarispomen.bg

Ако искате да подарявате интересни подаръци за рожден ден, ви предлагаме да посетите виртуалното пространство на фирма Креатив Студио ЕООД – Podarispomen.bg.

Там ще намерите персонализирани списания за подаръци за рожден ден за най-различни поводи с разнообрази тематики на много добра цена. Вие избирате дизайна, давате снимки и пишете към тях текст описание, а екипът на Podarispomen.bg ще се погрижи за всичко останало и да направи проекта реално списание.

Най-страхотните подаръци за рожден ден от Podarispomen.bg

Идеята за такива подаръци за рожден ден е напълно иновативна и все още не с среща на други места в България. Дизайнът на списанията е разнообразен, но идеята на всички е идентична – има корица със снимка на получателя, голямо тематично заглавие в повода, заради който поднасяте подаръка и подзаглавия по ваш избор. Може да подарите само такава корица, поставена в рамка или да направите цялостно списание с 6 или 10 страници и предна и задна корица. Вие решавате какво да има на вътрешните страници на списанието. Цените варират в зависимост коя от всички тези услуги ще разберете. За корица в рамка фиксираната цена е 24,99 лева, за списание с две корици и шест страници е 34,99 лева, а за списание с обем от десет страници трябва да заплатите 44,99 лева. Готовият продукт е със стандартен А4 формат. Всяко списание е напечатано с висококачествена дигитална машина на фото хартия, което гарантира уникален вид и дълъг живот на предлаганите от тях продукти.

Ако имате нужда от помощ и съдействие от страна на екипа на Подари спомен, може да се свържете с тях посредством онлайн формата им за контакт на техния уеб сайт и да споделите какво точно ви затруднява. Ако имате пък някакви въпроси, може да се обадите на телефонен номер 0888 811 754 от 10.00 до 18.00 часа в работни дни. Свързвайки се с някого от екипа, ще получите подробна информация и разяснение по всички казуси, които ви интересуват.