Къде ще намерите подробна карта на БГ?


Къде да намеря най-подробната карта на бг?

Обичате да пътувате, но не сте добри в ориентацията? Не може винаги да разчитате на близки и познати, които да ви помагат с маршрутите. Ако искате да вземете нещата в свои ръце и да се ориентирате безпогрешно, където и да се намирате, ви съветваме да изпробвате наличната в интернет навигационна подробна карта на БГ в marshruti.eu.

Можете да я откриете на уеб сайт marshruti.eu. В сайта ще откриете подробна информация за това как може да ви бъде полезен въпросният инструмент, а в следващите няколко изречения ще ви запознаем с него накратко.

Използвайки подробната карта на бг в ролята на GPS бихте могли да зададете начална и крайна точка на вашето пътуване. Оттам, в синьо, ще ви се очертае най-прекия маршрут, по който можете да поемете. Ще се изпишат километрите и приблизителното времетраене, ако шофирате със 100 км/ч за междуградски маршрути и 35-40 км/ч за градски такива.

Също така можете да променяте избраният маршрут, като хванете синята линия и я издърпате към някоя точка от страната. Така ще ви се обновят показателите за времетраене на маршрута и километри, но ще се запазят началната и крайната точка на пътуването ви.

Къде ще намерите навигационна карта на бг?

Освен стандартната пътна карта на България, инструментът разполага още и с подробна географска и сателитна. Сателитните образи са много полезни, в случай, че пътувате до местност, която ви е непозната. По този начин бихте могли да се справите с всеки маршрут, бил той в България или извън нея. Предлаганата навигационна карта работи с всяка точка от света. Интересно е, че бихте могли освен градове, в празните полета, предназначени за въвеждане на начална и крайна точка можете да впишете и конкретен адрес от дадена местност.

Не пропускайте да се запознаете по-подробно с картата, посещавайки уеб адрес marshruti.eu, още сега, за да можете винаги да сте наясно какво се случва по време на вашето пътуване по зададен маршрут.