Фън шуй съвети за любов

Фън шуй съвети за любов

Фън шуй учението добива все по-голяма популярност в цял свят.  У нас то също има много поддръжници и тъкмо поради тази причина ще поговорим за учението.
Днес ще обърнем специално внимание на темата за съветите на фън шуй за любов. Да, можете да привлечете любовната енергия, следвайки съветите на учението.
Създаването на баланс в любовта е трудна задача и тъкмо поради тази причина би било добре да следвате правилата на китайското учение.
На първо място е важно да отбележим, че ако искате да привлечете любовта и сте сами, то тогава можете да сложите две рози в трапезарията или пък във всекидневната. Те ще спомогнат за разцъфване на чувствата ви.
Още едно правило за тази от вас, които търсят любовта, гласи, че завързването на две лилави или пък червени ленти в спалнята около бравата на врата също ще допринесе за откриване на любовта.
Фън шуй съвети за любов
Носенето на стари халки, които не сте купили, а са били подарък от други хора, не е препоръчително. Това се дължи на факта, че пръстенът запазва енергията на предишния му собственик.
В спалнята не бива да имате устройства от типа на компютър или пък принтер. Те ще повлияят неблагоприятно на положителната любовна енергия.
Всяка вечер преди лягане би било добре да ползвате различни ароматни продукти, като например парфюм или пък сапун. Те ще събудят и подсилят чувствата.
Фън шуй съветите за любов са наистина много. Най-важното, което трябва да имате предвид е, да изберете точно тези съвети, които са подходящи за вас. Бихте могли да научите повече, благодарение на уеб сайта, който е посветен именно на фън шуй тематика. По този начин ще имате възможност да научите всички съвети, които ви вълнуват, без да се налага да напускате уюта на дома.