Колко време отнема едно преместване в нов дом?


Решението за преместване на ново място за живеене или офис, обикновено изисква доста добра подготовка на багажа, каквато само опитът може да даде.

Но, дори и да нямате такъв стаж, можете да се ориентирате към професионални хамалски услуги, каквито предлагат Sntech.

Работещи от много години в сферата, екипът от специалисти, знае как да подходи във всяка ситуация, дори със специфичен вид мебели, техника и дори машини. Колко време отнема едно преместване в нов дом с Sntech? Всичко, разбира се зависи от това какъв е обемът на багажа и каква е дестинацията, която сте избрали.

Преместване в нов дом в страната може да се случи и в рамките на ден, като може и да се планира предварително, за да се уговорят всички подробности. Предварителния оглед е препоръчителен, за да се направи точна преценка за големината на буса или камионът, който е необходим, както и да се прецени персонала, нужен за самото преместване на покъщнината.

Ако нямате време за реагиране и случаят е спешен, то и за това можете да разчитате на скоростна подкрепа от страна на опитния екип, имащ зад гърба си стотици видове ситуации и необходимости. Тогава, екипът може да се отзове до един час при вас и да поеме тежката задача със скоростното преместване на вашата покъщнина.

В рамките на Европа, фирмата е изградила няколко лъча, включващи определени градове, през които ежеседмично се извършва пренасяне на товари. За тази цел, е необходимо време за пътуването и подготовката, което се равнява средно на 6 дни. За преместване на дома извън рамките на Европа, може да ви бъде изготвен индивидуален план, по който да се действа възможно най-ефективно.

За начините на опаковане на багажа и това какво е добре да подготвите, преди да започне товаренето на багаж, вижте в Sntech. Видовете услуги за съдействие при опаковането на багажа, наред с разглобяването на мебели, могат да ви бъдат особено полезни, изберете сами.