Борбата с целулита в домашни условия и извън дома


Целулитът е враг номер едно на самочувствието, особено през летния сезон. Ако имате целулит и искате да се отървете от него, препоръчително е преди да започнете каквото и да било лечение, да откриете причините за него. Причините могат да са разнообразни: неправилно хранене, генетично предразположение, заседнал начин на живот, отпусната кожа, и много други.

След като вече знаете какви са причините за целулита Ви, е време да изберете подходящите за вас антицелулитни терапии. Би било добре процедурата да се извърши от специалисти в областта. Преустановете приема на: консервирани храни, газирани напитки, алкохол и сладки и мазни неща. Пълното премахване на целулита е трудна задача, която ако се свърши правилоно,ще бъдете доволни. Резултатите завицят само от Вас и от сериозността с която се отнасяте към проблема. Борбата с целулита изисква време и усилия. Антицелулитните терапии са първата важна стъпка към успеха, както и качествения антицелулитен крем.

Подготвили сме ви няколко метода за борба с целулита. Някои от тях се извършват само от специалисти, а останалите можете да практикувате и в домашни условия.

Антицелулитни терапии извън дома:

Йонизационни процедури са препоръчителното бягство от целулита. При тази процедура към мускулите се пуска ток. Има и други ефективни антицелулитни терапии, например масажи, компреси с водорасли и тангенторни бани. Това са едни иновативни антицелулитни методи, които са с високо ниво на ефикасност.

Антицелулитни терапии в домашни условия:

Други антицелулитни методи с помощта на които ще елиминирате целулита в домашни условия: Пийте поне 3 литра вода на ден. Яжте безсолни храни. Спортувайте и се движете повече. Правете гимнастика всяка сутрин и ходете пеша най-малко половин час на ден. Раздвижвайте се в офиса, особено ако работата Ви прави живота Ви заседнал. Елиминирайте лошите си навици и променете начина си на живот. Масажирайте проблемните зони под душа. Редувайте топъл и студен душ. Това ще стимулира циркулацията на кръвта и ще стегне кожата.
антицелулитен крем от figura.bg