100 Кила с подарък за рождения ден на вашия приятел


Не сте ли се замисляли, че този подарък, който сами може да си го направите, не може да дойде от никой друг. Вие най-добре знаете нуждите си, предпочитанията и хобитата си. Поради тази причина никога не е зле да се поглезите сами за вашия рожден ден, имен ден или какъвто и да е повод. Защо не с присъствието на 100 кила?

Всеки има предпочитан жанр музика, който слуша вкъщи, в колата или просто докато се разхожда. Със сигурност не са малко и почитателите на българския рап, а всеки от тях няма как да не свързва рап жанра с псевдонима 100 кила. Както още е известен самия Явор Янакиев един от основоположниците на хип-хопа в България. Известен с няколко албума и десетки песни, 100 кила е образа на българския рап и всеки уважаващ този жанр би искал да се срещне с него. Поради тази причина и на участията на 100 кила винаги е препълнено от публика, билетите се разпродават много дни преди събитието, а и в същото време 100 кила винаги е свързан с гарантиран купон до зори. Ако искате да разберете как да направите 100 кила част от вашия празnик или празник на близък човек прочетете докрай.

Става дума за видео платформата Voiz.bg. Организаторите са събрали десетки български известни личности от различни сфери, като имате възможност да изберете кой от всички да запише видео подарък за рожден ден или имен ден за вас, за ваш приятел или близък. 100 кила е сред тези известни български знаменитости, за да го откриете може да използвате връзката към музиканти или просто да напишете името му в търсачката в сайта.

След като изберете 100 кила да направи вашия видео подарък, трябва да отбележите за какъв повод става въпрос. Цената определена от самия Янакиев за изготвяне на подаръка е 90 лева. След това трябва да посочите кой е адресата на видеото, като може да поръчате видео и за самите вас. В графа „Инструкции“ имате възможност да запишете какво точно искате да каже 100 кила в поздрава. В срок до 2 дни видеото ще е готово и изпратено на вашия имейл, както и може да го изтеглите от „Поръчки“ във вашия профил на Voiz.bg.

В случай, че ви предстои да направите подарък на ваш близък, който харесва българският рап, то идеята за подарък от 100 кила е перфектна за вас. Не губете време, а посетете сайта още сега. Най-хубавото е, че мисията на платформата е свързана с това и да зарадва нуждаещите се, като дарява 10% от всяка направена поръчка в категория видео с кауза, на I can too/ И аз мога – международната благотворителна организация подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства.

Не чакайте повече, а направете следващия си рожден ден различен или зарадвайте по незабравим начин вашите близки и приятели, с повод или без повод. Не забравяйте, че освен разнообразие, което ще постигнете чрез този видео поздрав, вие помагате и за благотворителна кауза.

,