3 отлични съвета при покупка на нова на навигация за кола

3 отлични съвета при покупка на нова на навигация за кола

Удобството в колата в 21 век е задължително условие. Дори и да не разполагате с последен модел автомобил, то използването на навигация за кола си е абсолютно належащо. Приложенията в мобилния ви телефон ще ви свършат работа, но пък използването му е неудобно, особено ако дори нямате къде да го поставите на видно място.

Ето 3 съвета, които ще са ви много полезни при покупката на нова навигация за кола:

Мощност на батерията

Колкото по-голяма и мощна е батерията на навигацията за кола, толкова по-добре, защото това ви гарантира не само безпроблемно използване часове наред, но и дълъг експлоатационен живот. В BG Auto ще намерите точно такива навигации за коли, които са с мощни вградени батерии от поне 2000 mAh, което ви гарантира надеждност и осигурява до поне 3-4 часа режим на работа, без а се налага зареждане.

Размер на дисплея

3 отлични съвета при покупка на нова на навигация за кола

Размерът на дисплея на навигацията е важен от гледна точка на удобството, което получавате насреща. Един малък дисплей също би ви свършил работа, но така или иначе ще инвестирате пари в такъв продукт, така че по-добре си вземете навигация за кола с по-голям дисплей, ако имате такава възможност. Въпреки това в BG Auto ще намерите както 7-инчови, така и 4,3 или 5 инчови навигации за кола. Всички модели са с тъч скрийн, безупречно качество и HD изглед.

Актуализация на пътните карти

Най-важният критерий при избор на навигация за кола, това е софтуерът или иначе казано дали и колко често се актуализират пътните карти. В BG Auto всички модели навигации за кола с последен навигационен софтуер и последните налични карти на България и Европа. Освен това от фирмата дават и бонус с покупката на навигация от тях – гласова идентификация за наличие на пътни камери или полицаи на пътя.