Как да започнем игра във Фейсбук?


Инструкции за създаване на Facebook игра

Игрите във Facebook са изключително полезни за привличането на фенове на дадена фен страница във Facebook. Съществуват много различни начини за създаване на игра във Facebook, като започнем от най-основното „привличане на участници на случаен принцип“ до видео надпревари с налично жури, което решава кой е победителя. Всяка една от тези игри има различна полза. Това зависи от конкретния бизнес и от естеството на маркетинговата кампания.

Игрите във Facebook са отличен начин за постигане на добри резултати в тази социална мрежа. Една такава игра може да Ви донесе печалби, които се очакват от стотици страници съдържание, което ще Ви спести много часове. Този вид игри са безценни за собствениците на малък бизнес и за малките маркетингови екипи. Най-същественото при тях е, че спестяват време и пари.

Кои са стъпките за създаване на игра във Facebook?

– Изберете награда – Наградата е най-важната част от играта Ви. Тя амбицира хората във Facebook да се включат. Запомнете, голямата награда е подарък за Вашия бизнес!

– Направете страница на играта – Страницата на играта трябва да е проста и интригуваща. Тя трябва да привлече хората със своята награда. Достъпът до тази страница трябва да е максимално опростен.

– Рекламирайте и споделете играта – Споделете играта с Вашите приятели, така че те да я споделят със своите.

– Контролирайте играта – В зависимост от целта на играта, която сте стартирали във Facebook, Вие може да се поинтересувате от проследяване на участията в нея, споделянията на играта и новите фенове.

– Използвайте играта след приключването й – Дори и след края на играта и обявяването на печелившия фен, Вие можете да я използвате за популяризиране на Вашата Facebook страница занапред.

– Вие можете да стартирате игра във Facebook и чрез използването на приложение във Facebook, като Wishpon.

Следвайте посочените по-горе стъпки и създайте достъпна за всички игра с интригуваща награда, която да Ви спечели голям брой фенове за Вашата Facebook страница. Успех!