Opashka.com – страхотен зоомагазин с над 1000 налични артикули


Пазаруването онлайн отдавна не е нещо ново. Напротив, доста потребители предпочитат по този начин да се снабдяват с любими или необходими вещи и артикули. Покупката на храна от супермаркети вече е напълно възможна, а вече може да поръчате любимите лакомства на вашия домашен любимец буквално до вратата. Онлайн зоомагазин не са новост, а вече все повече хора започват да се възползват от възможността да пазаруват храна и аксесоари за домашните си любимци онлайн. Много по-лесно е, пести време, а и честно казано, предоставя невероятната възможност да сравнявате цени, различни артикули и да направите правилния за вас избор.

Да имаш домашен любимец – котка или куче, е почти равносилно на това да имаш дете. Всеки ден трябва да полагаме грижи за него и да се опитваме да му дадем любов и най-доброто, на което сме способни. Това включва освен качествена и питателна храна, но и осигуряването на достатъчно пространство, различни видове играчки, забавления, а понякога и приятни изненади и лакомства.

Ако искате и вие да се възползвате от това да пазарувате храна и всякакви принадлежности за вашите домашни любимци, може да го направите в зоомагазин Опашката. Очакват ви над 1000 страхотни артикула – богато разнообразие от висококачествен храна за кучета и котки, котешки тоалетни, четки за козина, хранилки и поилки, поводи, нашийници, нагръдници, играчки, аксесоари и др.

Голямото разнообразие от стоки и продукти се съчетава с високо им качествено и доста достъпни цени. Ще намерите всичко, което ви е нужно за вашия домашен любимец и то без да се налага да плащате скъпо. В момента в онлайн магазина на Опашка има страхотно намаление до -30% на избрани 100 продукта във всяка категория. Може да разгледате предложенията им и да се възползвате от промоционалната оферта. Ако пък решите да видите продуктите им на живо, винаги може да посетите техния физически обект, който се намира в гр. София, кв. Драгалевци, ул.”Мащерка” №22.

Що се отнася до доставката на избраните от вас продукти и артикули, до тя се осъществява до 48 часа след като сте направили поръчката. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени своевременно чрез e-mail или по телефона. Доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди, CVC и Еконт на територията цяла България до вратата на клиента или до офис на куриера. За поръчки над 150 лева доставката до точен адрес е напълно безплатна.